Optimal sikkerhed og hygiejne
ved vores løsninger

Sikkerhed og hygiejne frem for alt. Vores udstyr efterlever markedets absolut højeste krav til kvalitet og sikkerhed, hvor intet er sparet væk eller overset. For os er det derfor særdeles vigtigt at slå fast, at du trygt kan benytte dig af vores mange kvalitetssikrede løsninger.

Vi mener, at den eneste effektive metode for at opnå 100% høj hygiejne, er fornyelse. Med det patenteret WatertrailTM, bliver alle dele, der kommer i kontakt med vand udskiftes helt ved hvert servicebesøg, – uden brug af kemikalier.

Gør mere, med mindre. Den WatertrailTM system  gør Aqua4all-kølerne til de mest omkostningseffektive vandkølere i verden – både i drift og vedligehold. Det giver virksomhederne mulighed for at reducere deres omkostninger, da der kræves mindre vedligehold at opretholde høj hygiejne med Aqua4all-vandkølere.

Det patenterede AquaSafe system på vores AquaDirekt er den ultimative metode til hygiejnisk filtrering systemer. Vandet i køleren filtreres lige før aftapnings tidspunktet, hvilket forhindrer enhver bakterievækst inde i køleren, da vandværkerne leverer vand af god kvalitet frem til filterpunktet.

Gør mere, med mindre. AquaSafe-systemet gør Aqua4all-kølere til de mest omkostningseffektive vandkølere i verden, både i drift og vedligehold. Dette giver virksomhederne mulighed for at reducere deres omkostninger.

Certificeringer

Producenterne af vores produkter er certificerede
WE – medlem, Euroins, CE, ISO 9001, SGS

FAQ

Ja, med vores AquaSafe og AquaTrail opnår man kold og rent vand på en hygiejnisk måde, som også er skånsomt for vores miljø. Læs mere om AquaDirect & AquaSmart – Klik her

Vores vandkøler kan leveres med forskellige muligheder:
Koldt og tempereret
Koldt og kogende (bliver mere og mere efterspurgt da det bl.a. bruges til the og dem, der ”bare” drikker kogt vand), på de af vores kølere,- der har kogende vand, er det indbygget en sikkerhed, der forhindre brugeren i at få kogende vand udover fingerene.

Ja. Alle vores køler kan bruges på kontoret, institutioner og hjemme privat.
Til privatbrug vil vi anbefale vores AuqaSmart, da den kun skal have strøm og der derved ikke skal trækkes vand til den.

Der er ingen vedligehold for vores kunder, da vores kølere kommer med en ”CoolerCare”- aftale, hvor vi tager os af alt det praktiske, så brugerne kun skal tænke på nyde sit frisk tappede vand

Alle vores kølere kommer med en CoolerCare aftale, hvor vi tager os af alt det praktiske, vi kommer 1 til 2 gang om året og fortager almindelig vedligeholdelse; skifter filtre m.m.
Skulle der mellem vores besøg være behov for assistance, er vi at træffe enten på servicetelefonen, mail eller chatten her på hjemmesiden, sammen finder vi ud af, om vi skal komme ud til jer eller om vi sammen kan klare det over telefonen, for på den måde at skåne miljøet for unødig kørsel.

Har du andre spørgsmål? – Kontakt os her

Danmark
Aqua4all ApS
Pile alle 11
3480 Fredensborg
CVR 30713842

Norge
Aqua4all ApS
Syndinvegen 88
2975 Vang i Valdres

+45 9191 8686