Vandtemperatur

Iskoldt eller tempereret (kogende kan vælges i stedet for tempereret) drikkevand lige ved hånden. Oprethold din væskebalance.

Filter

Let udskiftelig aktivt filter med integrerede haner (WatertrailTM) – alt i et stykke! Sikrer optimal hygiejne samt filtrering af drikkevandet.

watertrail

Med AquaDirect´s innovative, forseglede watertrail-system system sikrer den højeste hygiejne på markedet.

Modeller

AquaDirect findes også som en smart bordmodel

Ergonomi

Ergonomisk højt placerede og let betjenelige haner/knapper samt smart tidløst design. Godt for ryg og holdning.

bæger dispenser

Mulighed for bæger dispenser med op til 100 bægre pr. opfyldning. Træk bægeret ud og fyld det.

Brus

Den moderne vandkøler giver dig også muligheden for at tilføje brus til dit vand (AquaDirectPlus.)

OBS

** vand dunke eller flasker skal ikke fremstilles og transporteret frem og tilbage
* der bruges kommunaltvand som tilsluttes direkte til vores vand køler der betales kun afledningsafgift for vandet og denne kan variere fra land til land

Gulvmodel

Højde (cm) 112
Bredde (cm) 36,5
Dybde (cm) 35
Vægt (kg) 16,5
Godkendelser – CE, CB CE, CB, WRAS
Køletype B30H
Luftfiltrering (mikroner) 0,5
Vandfilter Type Carbon block
Vandfilter levetid (uger) 26
Kold vand temp 0-10 C
Hot Tank Energiforbrug (standby) (KW / dag) 00.03
Varmtvandstemperatur 86 C / 94 C
WaterTrail ™ sanitisations system ja
Cassette WaterTrail ™ sanitisations system ja
Duplex Dispense Dyse 3
Direkte Dispense System ja

Bordmodel

Optimal sikkerhed og hygiejne
ved vores løsninger

Sikkerhed og hygiejne frem for alt. Vores udstyr efterlever markedets absolut højeste krav til kvalitet og sikkerhed, hvor intet er sparet væk eller overset. For os er det derfor særdeles vigtigt at slå fast, at du trygt kan benytte dig af vores mange kvalitetssikrede løsninger.

FAQ

Ja, med vores AquaSafe og AquaTrail opnår man kold og rent vand på en hygiejnisk måde, som også er skånsomt for vores miljø. Læs mere om AquaDirect & AquaSmart – Klik her

Vores vandkøler kan leveres med forskellige muligheder:
Koldt og tempereret
Koldt og kogende (bliver mere og mere efterspurgt da det bl.a. bruges til the og dem, der ”bare” drikker kogt vand), på de af vores kølere,- der har kogende vand, er det indbygget en sikkerhed, der forhindre brugeren i at få kogende vand udover fingerene.

Ja. Alle vores køler kan bruges på kontoret, institutioner og hjemme privat.
Til privatbrug vil vi anbefale vores AuqaSmart, da den kun skal have strøm og der derved ikke skal trækkes vand til den.

Der er ingen vedligehold for vores kunder, da vores kølere kommer med en ”CoolerCare”- aftale, hvor vi tager os af alt det praktiske, så brugerne kun skal tænke på nyde sit frisk tappede vand

Alle vores kølere kommer med en CoolerCare aftale, hvor vi tager os af alt det praktiske, vi kommer 1 til 2 gang om året og fortager almindelig vedligeholdelse; skifter filtre m.m.
Skulle der mellem vores besøg være behov for assistance, er vi at træffe enten på servicetelefonen, mail eller chatten her på hjemmesiden, sammen finder vi ud af, om vi skal komme ud til jer eller om vi sammen kan klare det over telefonen, for på den måde at skåne miljøet for unødig kørsel.

Har du andre spørgsmål? – Kontakt os her

Vores kunder er glade

"Super nemt"

Vi har prøvet mange vandfirmaer før, men aldrig har det været så nemt som med Aqua4All. Vi kan varmt anbefale dem til vandløsninger til firmaer.

"Hurtig levering"

Vi havde brug for hurtig hjælp da vores gamle maskine stod af. Aqua4All kom os hurtigt til redning. Det var lige hvad vi havde brug for i en kneben situation.

"Vandet smager godt"​

Jeg har smagt mange forskellige typer vand før både flaske og fra kølere. Men jeg er overrasket over hvor "rent" vandet smager. Nu vil jeg også have en maskine til hjemmet.

"Også til hjemmet"

Efter at have prøvet hvor nemt det er med produkter fra Aqua4All, har vi allerede fået flere maskiner, også til privaten.

Danmark
Aqua4all ApS
Pile alle 11
3480 Fredensborg
CVR 30713842

Norge
Aqua4all ApS
Syndinvegen 88
2975 Vang i Valdres

+45 9191 8686