Aqua4all & AQUAVIA

Aqua4all kan sammen med AQUAVIA tilbyde naturligt alkalisk kildevand som sælges i PET flasker (0,33 l., 0,5 l., 1 l.,2 l. og 5 l.) eller 18.9 l. dunke (HOD-markedet), som bruges i forbindelse med kildevandskølere. Denne løsning forefindes ofte i kontormiljøet, således at der her altid er adgang til friskt koldt eller/og varmt kildevand til te/kaffe. Naturligvis medfølger her som på alle Aqua4all’s produkter en serviceaftale på kølerne.

Tritan er et nyt materiale 
til brug for dette HOD markedet. Det er markant anderledes og sundere end det mest anvendte materiale – polykarbonat dunke (BPA) grundet:

– Tritan materialet migrerer ikke ind til vandet, som det har vist sig kan være tilfældet ved dunke som er behandlet via BPA (Bisphenol A).
– Tritan materialet indeholder ikke polykarbonat, og kan derfor ikke klassificeres som dette.

AQUAVIA – ALKALISK KILDEVAND fra Aqua4all
Vidste du, at kroppens pH-værdi har indflydelse på dit helbred?
Den korrekte livsstil og det gode helbred har aldrig været så meget i fokus som det er i dag. AQUAVIA sørger for at stabilisere din krops pH-værdi, som for ofte er for syreholdig grundet nutidens kost. Det er alment kendt blandt forskere og vejledere, at kroppens pH værdi spiller en stor rolle for menneskets helbred.

AQUAVIA har en mindre molekylær  struktur grundet dets naturlige ionisering, som finder sted når kildevandet filtreres på sin vej gennem vulkansk sten.

Dette fænomen muliggør bedre hydrering, hurtigere og lettere næringsindtag samt optimering af afgiftningsprocessen. Bedre oxygen optagelse i cellerne betyder mere energi, som igen resulterer i bedre hukommelse, optimeret muskelsammensætning og styrke.

Vand med en naturlig høj pH-værdi er en effektiv flydende anti-oxidant, som let optages i kroppen for at neutralisere frie radikaler. Det er en fantastisk måde, at bekæmpe sygdomme, træthed og ikke mindst godt for en bedre og sundere hud.

Læs mere herom under FORSKNING – klik her

  • Oprethold din krops naturlige pH

  • Antioxidanter og afgiftningsegenskaber

  • Hold dig ung og sund

Høj pH, LAVE SAMLEDE FASTE STOFFER
Ved at optage de naturlige egenskaber på vej ned gennem undergrunden, udvikler AQUAVIA dets høje alkanitet grundet den naturlige forekomst af natron-bikarbonatet som forefindes i de vulkanske stenlag. Dets lave indhold af mineraler sikrer videre, at vandet filtreres optimalt på vej gennem disse stenlag.

Natural pH kildevand: Samlede faste stoffer i ppm*:
AQUAVIA 9.4 ICELANDIC 62
EVAMOR 8.8 AQUAVIA 77.5
ICELANDIC 8.4 VOLVIC 140
EVIAN 7.9 AQUA PANNA 140
VOSS 7.8 FI JI 224
VOLVIC 7.5 EVIAN 357
FI JI 7.3

*(vandets hårdhed) ppm = parts per million

For mere info www.aquavia.dk

Danmark
Aqua4all ApS
Pile alle 11
3480 Fredensborg
CVR 30713842

Norge
Aqua4all ApS
Syndinvegen 88
2975 Vang i Valdres

+45 9191 8686